BonusFlaş, 2015'in "En İnovatif Ürünü" ödülünü kazandı!

MasterCard'ın, 'Fark Yaratanların Gözüyle Dünyaya Bakmak' temasıyla düzenlediği etkinlikte, 'Satış', 'Pazarlama', 'Yılın en iyi müşteri değeri' ve 'Yılın inovasyonu' olmak üzere 4 ayrı kategoride ödül verildi. Kampanya takibi, kart bilgileri sorgulama, limit artırım talebi, borç ödeme ve mobil ödeme gibi işlemleri tek bir platform üzerinde sunan BonusFlaş uygulaması, 5 ay gibi kısa bir sürede 1,5 milyon kullanıcıya ulaşma başarısı göstererek ödüle layık görüldü. Ödülü, Garanti Ödeme Sistemleri Dijital Pazarlama ve Ticari Kartlar Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Süzer'e MasterCard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Yasemin Bedir sundu.

BonusFlaş hakkında…

Kullanıma sunulduğu Kasım 2015'ten bu yana, 1,5 milyon kişi tarafından indirilen BonusFlaş, iOS ve Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında kullanılabiliyor. Uygulama kapsamında; kampanya takibi, kart bilgileri sorgulama, limit artırım talebi, borç ödeme ve mobil ödeme gibi işlemler tek bir platform üzerinde toplanıyor. BonusFlaş uygulaması yüklü Garanti Bankası kart kullanıcıları, internet alışverişlerinde cep telefonları üzerinden sadece parola girerek alışveriş yapabiliyor. Ayrıca, belirli özelliklere sahip cep telefonu kullanıcıları, temassız POS özelliği olan üye işyerlerinde, kartlarını cüzdanlarından çıkarmaya gerek olmadan, cep telefonlarıyla ödemelerini gerçekleştirebiliyor. BonusFlaş uygulamasının içinde yer alan GarantiPay ödeme servisi de 100'den fazla web sitesine entegre oldu.

Günlük 300 bine yaklaşan ziyaretçi sayısına ulaşan BonusFlaş üzerinden bugüne kadar 1,5 milyona yakın kampanya katılımı gerçekleştirildi. Marka işbirlikleri ile ayda ortalama 500'e varan kampanya sunan BonusFlaş ayrıca seçkin markalarda BonusFlaş'a özel sürpriz kampanyalar düzenleyerek de kullanıcılarına ekstra indirim, taksit ve bonus/mil kazanımı gibi ayrıcalıklar sunuyor.

Basın Bülteni Dökümanları
euro.message madebycat ®